fredag 13 november 2009

Gym-liv

Idag får ni lite gym-bilder. Jag råkade träffa på Conny på gymmet imorse när jag var och tränade, så vi passade på att springa omkring och ta kort på varandra - till grabbarna på gymmets illa dolda förakt. Men kul hade vi!

Jag har haft problem med nacken och ryggen ett tag och det har gått ut i vänsterarmen, så jag har inte kunnat ta i så mycket när jag tränar. Med det och lite annat elände har det blivit lite si och så med träningen ett tag och det märks verkligen. Jag känner mig jättetung och jätteklen! Jag har varit på behandling några gånger hos Sadist-Mats på Tortyr & Misshandel (u.p.a) och det har blivit mycket bättre men inte helt. Jag hoppas dock att få ordning på det nästa gång jag hostar upp 490 spänn för att han ska få nöjet att plåga mig.

Det märks kanske också att jag börjar nästan har tömt träningsgarderoben (den också - men mer om det senare!) nu och att det börjar bli dags att tvätta snart. Eller en ny köp-razzia på Casall, kanske?

1 kommentar:

  1. Undrar vad grabbarna som var där tänkte när de såg oss med kameran och allting!! hihi
    Det var kul att träna tillsammans!
    Kram.

    SvaraRadera

Frusen födelsedag

Jag har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner rapportera om det! Men igår lyckades jag ta en paus för att fira Maries födelseda...