måndag 4 april 2011

Lediga veckan – Måndag

Gud, vad jobbigt det är att ha semester! Jag orkar inte mer! Jag tror jag ska gå till jobbet imorgon bara för att få lugn och ro.
I morse vaknade jag före kl 5! 5!!! Jag gick upp 05:12 och då hade jag nog legat och snurrat och försökt somna om i säkert tjugo minuter. Varför? VARFÖR?!!! När jag för en gångs skull är ledig! Varför vaknar jag aldrig så tidigt när jag ska till jobbet? Jag hade bokat tvättstugan i källaren från 10:30 men eftersom ingen var där innan började jag tvätta redan kl 7. Kl 07:30 kom RUT-tjejerna för att tvätta mina fönster och efter det sprang jag omväxlande upp och ner till källaren och laddade och plockade ur tvättmaskiner och fram och tillbaka i lägenheten med dammsugare och svabb ända fram tills det var dags att gå till Sadist-Fredrik med min nacke. Efter det var jag hos Emelie och fick ny gele på mina klippta naglar...

… och sedan sprang jag genom Åhléns och rea-fyndade den här fina Part Two- ...ska vi kalla den -blusen?


Har kostat 899kr, nedsatt till 499kr men jag hade två rabattcheckar på 100kr sedan jag köpte hudvårdsprodukter förra veckan så den kostade faktiskt bara 299!

Slutligen var jag och tittade på en lägenhet som jag inte kommer att bjuda på och sedan hem igen för att fortsätta springa upp och ner till tvättstugan fram till kl 21! Åh, jag glömde ju att jag lyckades klämma in fika med Inger mellan Emelie och lägenhetsvisningen! Hoppas det blir lugnare imorgon.
Jag skulle egentligen ha tränat idag också men jag hann faktiskt inte. Å andra sidan hade jag träningskläder på mig hela förmiddagen när jag sprang upp och ner för trapporna så jag tror det får räknas som träning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...