onsdag 6 april 2011

Lediga veckan – Onsdag

Jag försöker dra ned på takten lite för att jag ska kunna känna att jag har semester men det går lite trögt!

Idag gick jag upp jäääättetidigt för att åka till gymet och träna. Precis när jag skulle cykla iväg på min nypumpade cykel upptäckte jag att det ösregnade - så det fick bli plan B i stället, alltså trappmaskinen till ett avsnitt av Stargate Atlantis och lite blandade övningar med min nya, fina skivstång. Jag hoppas på rejäl träningsvärk imorgon (och bättre gymväder på fredag!).

Eftersom jag inte hann färdigt med mina praliner i går kväll, fick jag göra färdigt dem i morse - men de blev lite misslyckade. De såg bra ut, däremot, och det är ju huvudsaken!



Sedan började jag förbereda maten som jag skulle bjuda mina gäster på. Det blev hemgjord pizza och jag fick faktiskt beröm för dem (två olika sorter)!



Jag hann även med att klämma in en lägenhetsvisning. Jag kommer inte att bjuda på den, heller - undrar om jag kommer att hitta något som duger innan jag flyttar härifrån...



Efter pizza och praliner spelade vi BackUp, ett spel som jag hade glömt att jag hade men det var kul - Annika och jag vann!

Conny var lite ledsen för att det inte var några Vidde-bilder i gårdagens inlägg, så jag lägger in de två jag lyckades ta.

En, där Vidde precis har upptäckt ballongen som svävade över McDonalds och springer mot den och ropar: "Ballongen! Vänta! Jag kommer! BALLONGEN!" Det blev inte en helt bra bild men han är så snabb nuförtiden...


Den andra är Sandra och Vidde utanför Pizza Hut. Vidde är svårfångad som vanligt men Sandra är så himla fin i den där halsduken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...