torsdag 28 april 2011

Uppdatering

Det här är en kort vecka och det märks minsann, jag tycker inte jag hinner med någonting.

Det pågår ju basketfinalspel, utifall någon skulle ha missat det, och då blir det ju en hel del basket som man kan förstå. Nuförtiden sänds ju matcherna på TV också, så man kan se även bortamatcherna och i tisdags var det en Första (jag älskar sådana – gör inte ni det?), nämligen första gången i världshistorien som jag bjöd hem folk för att titta på en match på TV. Bjöd och bjöd, förresten, det var nog mest gästerna som stod för bjudandet – de hade med sig bröd, ost, skinka, mjölk och kakor, så det enda jag behövde göra var att koka tevatten– något som jag är fantastiskt duktig på!

Nu tycker ju inte jag att man ska se basket på TV, det är definitivt något man ska se på plats men i brist på tid och pengar för att åka upp till Sundsvall fick det duga.



Det var ju ingen bra match ur delfinsynpunkt direkt (de klantarna spelade som krattor!) och dessutom var det lite svårt att koncentrera sig på matchen eftersom vi försökte reda ut vad Sundsvalls oerhört fula och töntiga maskot skulle föreställa. Vi tyckte det borde vara en drake men den såg ut som den var sydd av gamla vita lakan och kunde närmast liknas vid en blandning mellan en strumpa och en surikat. Jag var tvungen att googla efter den och det visade sig att det inte finns några officiella bilder på den (och det förstår jag!) men jag hittade en bild på en annan blogg – ni kan se den här!


Det är tydligen ett flygplan!!! Varför skulle ett basketlag som heter Sundsvall Dragons vilja ha ett flygplan som maskot? (Varför skulle något lag vilja ha en sådan ful maskot!)

Tacka vet jag Dolphins söta, ulliga, kramgoa Frannie!





Igår var faktiskt en annan Första – första Mysiga-Sitta-Ute-Och-Ta-En-Öl/Cider-Kvällen för året! Jag träffade Karin för en liten After Work på Munken och vi trotsade tappert den lite kyliga (faktiskt!) kvällen och satt en stund på uteserveringen. Härligt!

Nu är dessutom annonsen för min lägenhet klar – jag var på Mäklarhuset igår och gick igenom broschyren. Jag satte även upp annonsen i trapphuset eftersom vi har hembud i vår förening.





Nu håller vi tummarna för att någon hugger!

Och så har jag faktiskt gjort ett litet reafynd!




En lite somrig blus från Part Two, kostade 349kr (699)


Och ikväll är det ju basket igen! Hoppas de spelar bättre än de har gjort de senaste matcherna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...