söndag 8 maj 2011

Slit och släp

Det har varit jättefint väder i helgen! Har jag hört! Jag har inte haft tid att titta ut genom fönstret – för att inte tala om att gå utanför dörren – jag har haft fullt sjå med att rensa och städa i lådor och skåp. Det gick väl an att knöla in saker i garderober och skåp när det skulle fotograferas men man vet ju hur folk är när de går på visning – de öppnar alla dörrar och snokar i alla vrår (inte jag, naturligtvis, men andra!) och man vill ju inte att de öppnar en garderobsdörr och begravs under skredet som följer.

Det har varit riktigt roligt - jag har hittat saker jag inte hade en aning om att jag hade! Och på de mest konstiga ställen! Månne är det någon som lägger hit saker när jag är på jobbet? När visningarna är över ska jag nog börja fundera så smått på att lägga ut saker på Tradera.

Inte nog med att jag har sprungit säkert tjugo gånger upp på vinden med en massa kartonger och påsar – jag var dessutom ute och cyklade i över en timme idag! Det var egentligen inte meningen – jag skulle cykla och handla och när jag kom fram upptäckte jag att jag glömt väskan med plånboken, så jag var tvungen och cykla hem och hämta den och sedan cykla tillbaka till affären och handla. Det var därför det tog så lång tid!

Men jag tycker i alla fall att jag gjort mig förtjänt av lite belöning...



...eller vad tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...