söndag 1 januari 2012

Nytt år

Det blev ingen träning för mig igår, trots att jag hade planerat det - jag hade ont i halsen och kände mig hängig, så det mesta av dagen tillbringades halvsovande på soffan. Idag känner jag mig lite bättre – i alla fall har jag inte ont i halsen längre, så antagligen var det mer trötthets-ont i halsen än en riktig dunderförkylning. Hoppas kan man ju i alla fall!

Efter att ha tillbringat hela förra veckan med att rensa i vinds- och källarförråd (och på vinden är det svinkallt, tro mig!), var det i fredags dags för att åka till Returpunkten för att göra av med allt skräp. Det var en hel del...

 
Vi fick inte in allt i bilen på en gång, så vi fick göra fler turer.

Efteråt åkte vi till IKEA för att inhandla bokhyllor samt klädhästar till nya lägenheten. Jag passade även på att provligga Karlstad 3-sits (Ingen idé att provsitta en soffa eftersom jag ändå mest tänker ligga i den!), som jag har som plan B utifall jag inte hittar någon annan soffa jag vill ha.

Jag köpte också en ny hallmatta, som jag hoppas kommer att passa i min nya hall. Det är svårt att avgöra om färgerna stämmer men den kostade bara 149kr!

 
Nu är det bara knappt två månader kvar till jag ska flytta!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...