söndag 11 maj 2014

Dagen efter kvällen före

Jag har varit lite skör idag...

Jag var nämligen på fest igår och att döma av hur jag har känt mig idag så hade jag jätteroligt! Nåja, skämt åsido - jag minns faktiskt (nästan) allt och jag hade verkligen roligt! Som vanligt när Mia B ställer till med party.

Den här gånger var det schlagerparty - vi samlades för att äta gott, umgås och - framförallt allt - heja fram Sanna till seger.

Maten var minst sagt god!
Jag lärde mig att ta panoramabilder med mobilen och ägnade en hel massa tid under kvällen till att demonstrera min nya färdighet.


Det var en uppsjö av fjäderboor på festen. Tyvärr var jag nästan den enda som inte hade någon boa men jag ska genast införskaffa en utifall det dyker upp något tillfälle att bära en sådan i framtiden.



Och tyvärr vann ju inte Sanna men jag kan nog leva med det ändå. Vi hade nämligen en tävling på festen där vi alla lade 20kr i en skål och sedan skrev ner vilka länder vi trodde skulle komma topp tre och jag vann! Visserligen lyckades jag kasta om Nederländerna och Österrike men jag var den enda som hade alla tre länderna på min lapp och dessutom Sverige på tredje plats, så jag blev 300kr rikare!



Trevligt att få pengar när man går på fest och jag som dessutom aldrig vinner någonting annars!

So far, so good, alltså - men i dag då? Jodå, jag kände mig riktigt pigg när jag vaknade (vid lunchtid) men sedan klev jag ur sängen och resten av dagen har tillbringats i soffläge med stillsamma aktiviteter som att dricka te, äta och titta på Gladiatorerna. Hoppas jag piggnar till till imorgon när jag ska till jobbet igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...