söndag 29 juni 2014

Bråvalla-festivalen 2014 - dag 3, del 2

Tre dagars festival är slut och det är jag också! Min rygg hatar mig och mina fötter är två nummer större än i onsdags men det var det värt!

Åsså summeringen:

Vädret - kunde ju ha varit bättre...


Snyggast - jag i min nya Bråvalla t-shirt (j-la dammig spegel...)



Bäst - Bastille! Jag gillar dem helt enkelt. Dessutom en ödmjuk och charmig sångare som var oerhört stolt över att han lärt sig säga "Hej" och "Tack"


Blygsammast - också Bastille, som presenterade sig och fotade publiken. De verkade tro att vi bara var där för att vi inte hade något annat att göra. Som om det faktum att de flesta i publiken kunde deras texter utantill inte var en ledtråd...


Mest överreklamerad -  Kanye West! Mer poserande än substans. Dessutom har jag svårt för när de ska tala om hur elaka alla alltid har varit mot dem, speciellt när det gäller någon som i princip bara behöver skita på en bit papper för att hela etablissemanget ska rusa fram och förklara det som ett mästerverk!

 

Bästa avslutningen -  Axwell/Ingrosso, fullt ös från början till fyrverkerierna i slutet!


Jobbigast - det förbenade armbandet! Varje gång jag har tvättat händerna blir det blött, jag har doppat det i maten flera gånger och dessutom har jag vaknat flera gånger per natt med bultande hjärta efter att ha drömt att det är en spindel i sängen... Men annars var det faktiskt bekvämt att ha allt på kortet och inte behöva tänka på pengar, plånbok osv.


Ödsligast - efter festivalen ...


Givnast - 25-27 juni 2015 - japp, bokat!


Allmän summering - oerhört väl organiserat, man har verkligen tagit lärdom av förra året och förbättrat det som var mindre bra då. (Och då har ju inte jag haft några problem med armbandet heller - än. Det återstår bara att få tillbaka pengarna som blev över...) Bäst: jämnt skägg mellan Bastille och Imagine Dragons - båda har bra musik och oerhört trevliga sångare. Goda tvåor: Axwell/Ingrosso för öset och The Hives för showandet. Dessutom (som sig bör) några nya trevliga bekantskaper, såsom Stu Larsen, Lyla Foy och Family of the Year m fl. Värt varenda öre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...