onsdag 4 februari 2015

På jobbet


Här sitter jag på jobbet med fötterna på skrivbordet och det är så det ska vara, åtminstone enligt sjukgymnasten! Det är samma sjukgymnast som föreslog att jag skulle stänga ner allt på jobbet en halvtimme innan jag ska gå hem och sitta de sista 30 minuterna och reflektera över vad jag har gjort under dagen och fundera lite på vad jag ska göra nästa dag... Detta för att motverka stress, tydligen.

Jag vet inte vilken planet hon kommer ifrån men det är uppenbart att den bara har ytterst, om ens det, sporadisk kontakt med Jorden.

Jag satt (lydigt) med fötterna på skrivbordet i cirka fem minuter i morse och minst fem personer kommenterade det. "Har du inget att göra?" var den vanligaste frågan, tätt följt av "Jaså, här vilas det, minsann!" och "Det där ser ju skönt ut!" (lite syrligt).

Så nu tror alla att jag har för lite att göra och kommer väl att försöka lägga över en massa av sina arbetsuppgifter på mig - och det är ju inte ett dugg stressande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...