torsdag 14 maj 2015

Ost och sånt

Det har varit dags för årets ostevenemang. I år bestämde jag mig för att inte ha det på första maj som jag har haft tidigare utan det blev på Kristi himmelfärdsdagen istället. Det blev en riktigt lyckad tillställning med hundar och ungar och bag in box-vin (som faktiskt var riktigt gott - jag är lite förvånad). Lite orutinerat glömde jag förstås bort att fota mina fina ostupplägg från början men tro mig när jag säger att jag var riktigt stolt över dem. Och det verkade vara precis lagom med ost, det tog inte slut men det blev inte mycket över heller.

Och så mycket fina växter jag fick till balkongen sen - solrosor och lavendel, smultron och basilika. Jag kommer nog inte att behöva köpa något mer dit och jag lär ha lite att göra med att plantera dem! Jag fick även en jättefin orkidé (som kanske får följa med till jobbet, jag är lite rädd det är för soligt för den hemma) och härligt doftande, nyplockade nässlor som nu är förvällda och som ska bli till god soppa.












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...