fredag 19 februari 2016

Mello-hell

Jag brukar faktiskt inte titta på Melodifestivalen (om jag kan undvika det), jag tycker faktiskt att det är ganska tråkigt men när de kommer till stan och det finns en chans att se det live, så är det en helt annan sak. Men jag har ingen lust att slösa bort en lördag (när man kan måla sin trappa), så det fick bli genrepet!


Vissa var laddade till tänderna!


Jag hade fått uppdraget att fixa biljetterna och var lite nervös att vi inte skulle se ordentligt och att jag skulle få skäll osv men faktum är att vi satt riktigt bra! Lite vid sidan av scenen och nästan rakt under green room.
Green Room.

Christer Lindarw
Henrik Schyffert var programledare ihop med Gina - vilken tur, jag gillar dem båda två! (Jag har förstått på mina lite mer insatta vänner att förutom Gina byts programledarna varje vecka.)




Och så till låtarna. Jag gillade den första låten, den med Saraha riktigt mycket!


Smilo var också bra men det häftigaste med dem var nog de stora bollarna.



After Dark lät som vanligt! Intet nytt under solen.


Lisa Ajax' låt minns jag inte ens så den kan jag inte uttala mig om men scenografin verkar ha varit snygg.


Jag gillade även Killen i den lila kostymen - Boris (René?)!


Swingfly Feat. Vad-hon-nu-hette kommer nog att bli den stora radiohiten, väldigt catchy refräng.

Men jag gissar på att Oscar Zia i alla fall går vidare - hans låt lät som om man hade tagit Heroes och skakat om alla tonerna och hällt ut dem på ett notpapper igen och dessutom verkade han ha med sig den tveklöst största supporterskaran. Dessutom ser han ut som Måns Zelmerlövs kusin och Eric Saades lillebror (om vi skickar honom till Eurovision-finalen kommer resten av Europa tro att vi har kloningsfabriker!). Vilka de andra som går vidare blir ska bli spännande att se! (För naturligtvis måste jag ju se det imorgon så jag får veta hur det går!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...