tisdag 26 juli 2016

Städgalen!

Jag tror jag har blivit fullständigt städgalen! Inte nog med att jag satte igång att storstäda i lägenheten när det var som varmast - nu har jag siktat in mig på källarförrådet, det som ser ut så här:


Totalt knökfullt, alltså! Så fullt att jag inte har en chans att städa ur det på bara några timmar och jag kan ju knappast släpa ut allt i gångarna och låta det stå där i flera dagar, så jag har helt enkelt börjat ta upp allt till lägenheten. Den nystädade lägenheten...!

Och nu är det allvar! Nu ska allt sorteras ut i sex kategorier: 1. Slängas/Returpunkten, 2. Säljas på loppis/Tradera (motsv), 3. Sparas i källaren så att jag hittar det när jag behöver det (typ, julsaker, påskpynt mm) 4. Kläder/Skor/Väskor mm till Busfrö, 5. Kläder/Skor/Väskor mm till Hans & Greta, 6. Kläder som ska sparas. Just nu är det kategori 6 som är absolut störst, trots att det är den som ska vara minst. Det är väldigt mentalt påfrestande att ta steget till att ge upp hoppet om de plagg som jag inte har kommit i sen jag slutade röka och som jag fortfarande hoppas på att jag ska komma i en dag, det kan jag lova! Men jag jobbar på det.

Förhoppningsvis blir jag klar med städandet innan semestern tar slut...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...