måndag 2 april 2018

Vår?

Är det vår nu, månne? Det verkar ju ha varit kanonväder hela påskhelgen när jag har legat och nyst och snorat och varit febrig i soffan - förstås! Men idag känner jag mig lite bättre, åtminstone feberfri, och tur är väl det - för det vore ju förfärligt om jag inte kunde gå till jobbet imorgon! Eller hur? (Jag är inte lite bitter över att ha varit sjuk hela påskhelgen!)

Men idag vågade jag mig i alla fall ut på en liten stilla promenad och sen gick jag ut på balkongen. Och där ser det förfärligt ut! Skräpigt och med torra och vissna blommor överallt.



Konstigt nog verkar mina murgrönor har överlevt vintern. De ser i alla fall ganska friska ut, så de kanske får ingå i årets balkongliv. (Mina kärleksört har också överlevt vintern - men jag hade inte förväntat mig något annat. De skulle antagligen överleva Harmageddon!)


Många av mina grannar har redan gjort fint och planterat vårblommor på sina balkonger, så jag känner trycket. Men det får nog bli nästa helg - om jag är frisk då...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...