onsdag 5 december 2018

Andra dagen på Husby

Till skillnad mot gårdagen så har det varit riktigt trevligt väder idag. Och Husby visade sig från sin bästa sida.


Jag tyckte det var ett väldigt fint ställe överhuvudtaget och jag gillade inredningsdetaljerna lite här och var.


Sticksig klänning!

Efter att ha suttit innestängda hela förmiddagen med Jungianska teorier fick vi välja mellan yoga och en promenad före lunch. Jag hade faktiskt anmält mig till yogan men det vackra vädret fick mig att ändra mig och ta en promenad i stället. 


Maten har också varit bra de här dagarna - idag till lunch kyckling med bulgur och saffranssås.


Och så lite mer Jung, då! Vi hade i förväg fått fylla i ett frågeformulär för att komma fram till en personlighet och sen på internatet fick vi göra en självskattning av personlighetstyp och jag blev lite förvånad över att min självskattade profil och den genererade via enkäten stämde överens till punkt och pricka. Det hade jag faktiskt inte förväntat mig med tanke på att det finns 16 olika personlighetstyper att välja på!


Det var långa texter och förklaringar till de olika personligheterna och jag har inte hunnit läsa igenom allt än men jag minns att det vid min personlighetstyp stod "överdrivet materialistisk och nöjeslysten", så det verkar vara skrämmande pricksäkert.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...