söndag 20 januari 2019

Nödvändigt köp?


Det började kännas lite pinsamt när varje gång Facebook påminde mig om något som hänt först för två år sen, sen för tre år sen och nu senast (bilden ovan) för ett år sen och jag varje gång har exakt samma kläder på mig! Åtminstone ytterkläderna var desamma: röd dunjacka, Missoni-scarf och röda Vagabondstövlar. Som tur är verkar inte FB gå längre bak i tiden, för antagligen hade jag samma kombo även för fyra och fem år sedan. Ingen ska komma och säga att jag är flyktig när det gäller kläder!

Men, som sagt, nu börjar det nästan bli lite pinsamt, så bara för att variera mig lite så har jag faktiskt köpt en ny - grå - dunkappa som jag kan varva med min gamla röda. (För naturligtvis tänker jag ha kvar min älskade röda dunis tills den faller sönder av ålder.)

Men det kan alltså hända att ni även får träffa på min nya, gråa Ilse Jacobsen. Den är köpt på Campadre för 1199kr (ord pris 2050kr) och är ungefär lika tunn/tjock som den röda, så jag kan varva dem i samma väder.

Antagligen kommer folk att sluta hälsa på mig för att de inte känner igen mig när jag kommer i den i stället för den röda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...