torsdag 16 april 2020

Fler karantänfynd

Jag har faktiskt kvar påminnelserna på alla aktiviteter som är inställda i min kalender så jag kan vältra mig i självömkan varje gång telefonen plingar till. Man måste ju ha någon hobby så här karantäntider! Igår skulle jag t ex ha gått på soppkonsert och lyssnat på Schuberts oktett och idag skulle det ha varit abonnentkväll där man skulle få reda på vad för konserter som ges nästa säsong men allt är ju inställt.

Förutom att gråta över spilld kultur så ägnar jag mig åt att odla mitt tvångsmässiga bunkrande, framförallt av kläder och hudvård. Vad ska man annars göra när man sitter hemma hela tiden än shoppa?

Idag kom ett paket från Best Secret hela vägen aus Deutschland med ett par gula jeans för 125kr (ord 334kr)...
 ...och en vit jeansjacka från Oui för 268kr (ord 1335kr).

Fraktfritt förstås, och när det är så billigt är det ju fullständigt omöjligt att motstå. Faktum är att det är ett paket till på väg till mig därifrån. Det här med att undvika sociala kontakter kommer att bli en dyr historia för mig, det känner jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...