torsdag 6 augusti 2020

Väldigt många fynd

Jag tyckte jag var så duktig som inte har beställt något på nätet på minst en vecka! Sen bestämde jag mig för att göra några ärenden på stan. Och när jag ändå var där kunde jag ju bara titta lite i butikerna. Helt ofarligt, eller hur!

Faktum är att det började väldigt blygsamt med att jag hittade en Diana Orving-sjal i silke på Busfrö. Den kostade bara 89kr, så jag fick en varm och go' känsla i hela kroppen av att ha gjort ett riktigt fynd.
Det var väl antagligen därför jag blev förförd av, inte bara ett, utan två par skor på Ecco.

Ecco Soft 7 W, 750kr - halva priset.

Ecco Soft 8 L, 650kr - också halva priset.

Efter det gick jag till Fideli. Det verkade säkert, de har säkert inget i min storlek! Men det hade de.
Orange topp Max Mara - 1199,50kr, halva priset.

Vit sidentopp Max Mara - 799,50kr, halva priset.

Eftersom budgeten för en lång tid framöver redan var spräckt tänkte jag att jag lika gärna kunde gå till Johnells också, när jag ändå var på gång.
Blus från Gant - 389,70kr, 70% rabatt den här gången

Och mitt emot ligger ju MQ (eller MarQet som de heter nuförtiden), så jag kunde ju lika gärna gå in där och se om de hade några sidensjalar kvar på rean. Det hade de inte men de hade en t-shirt från Bondelid. Den kostade 150kr på halva priset men eftersom det var 20% extra rabatt på allt i butiken så blev det 130kr.
Jag hittade även ett skinnskärp från Saddler som var nedsatt från 499kr till 149kr. Jag trodde att det skulle vara 20% rabatt på det priset också men det visade sig att vissa saker var nedsatta till halva reapriset och så var det 20% på det - så i slutändan blev det bara 60kr kvar att betala! Som hittat!
Efter det vågade jag inte vara kvar bland butikerna längre så jag tog mig hem med alla mina kassar. Nu måste jag lugna ner mitt shoppande lite, annars blir det vatten och bröd resten av året...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

AI-Lisa

Inför vårt avdelningsmöte igår blev vi anmodade att skapa en AI-genererad bild som beskriver oss och så var det meningen att vi skulle gissa...