fredag 25 september 2020

Shoppinglunch

Det är mycket lunchande nuförtiden när man inte kan träffa folk hur som helst. Idag gick det av stapeln i Knäppingsborg på Tinas Café å Sånt, där det fanns en jättegod räksallad.


Anledningen till att det blev just lunch i Knäppingsborg var för att Butik Bettan har en pop-up shop där. Efter lunchen gick Anette, Maria och jag dit och köpte var sina tre plagg (de hade 3 för 2). Det här är mina tre: 

En kavaj i ullmix (55% ull) från Süsskind, 600kr - nedsatt från 1899kr.

Ett par härliga, grönmönstrade leggings i ekologisk bomull från Cissi och Selma, 250kr - nedsatta från 599kr och ett par gulochrosablommiga, vida bomullsbyxor från Adia, gratis (de skulle egentligen ha kostat 200kr, nedsatta från 599kr men de var ju de billigaste och blev alltså gratis)


Egentligen hade jag tänkt att september skulle vara en "vit" månad i den bemärkelsen att jag inte skulle köpa några nya kläder på hela månaden men jag får nog satsa på oktober i stället...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...