torsdag 3 december 2020

Budget eller lyx?

För några år sen hittade jag min drömklänning på Best Secret och blev alldeles jättekär. 

Men även om den var nedsatt med 80% så kändes priset lite väl högt. himla ofta blir jag ju inte inbjuden till Nobel-festen att det kändes befogat.

Men jag glömde den inte! Den har legat och kittlat långt bak i medvetandet som "Drömklänningen" i ett sån där ouppnåelig dröm man suckar över med jämna mellanrum.

Men så helt plötsligt...

...dök en budgetvariant upp hos Ellos!
 

Den är ju naturligtvis inte i helsiden, utan i bomull, men det gör ju bara att man kan ha den vid andra tillfällen än kungliga bröllop och Oscars-utdelningen.

Och dessutom - med Ellos' sedvanliga rabatt-på-rabatten - blev priset i slutändan 440kr, alltså mer än 7000kr billigare än aftonblåse-varianten! What's not to like? 

Märket Studio (som jag inte kände till sen tidigare) verkar vara ett Stora storlekar-märke, för jag köpte den minsta (S) och den var jättestor. Men som tur var kunde skickliga Lena på Bäckmans sy in den lite så nu sitter den som den ska. Var beredda på att få se den till leda i sommar! 😊

 

Och medan jag ändå var inne och fyndade maxi-klänningar (nåja, en i alla fall) så passade jag även på att klicka hem en rosa mocka-jacka.


Den är från Junarose (jag måste ha hamnat på plus-sizesidan) och kostade ursprungligen 1599kr, var nedsatt till 1119kr och med en sån där trevlig rabatt-på-rabatten igen så slutade den på 783kr.

Nu är det bara att vänta till sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...