torsdag 26 augusti 2021

Masterquiz

 
Äntligen fick jag testa Masterquiz, spelet jag köpte på loppis för säkert två år sen - alltså före pandemin gjorde att vi inte har kunnat träffas inomhus.

Vi var hos Eva och åt god mat och god efterrätt men eftersom det hade regnat hela dagen - och började regna igen efter att vi kom dig - kunde vi inte spela Möllkky som planerat utan det fick bli Plan B: Masterquiz!

Det var faktiskt riktigt kul, åtminstone efter att Maria som vanligt satt sig in i reglerna och vi kunde börja spela. Spelet är från 1985 så ibland fick man tänka efter lite extra och det var en salig blandning mellan superlätta och supersvåra frågor. Vi spelade i två lag om tre och mitt lag ledde stort ända fram till slutet när det andra laget (pga en ändring i reglerna) kunde gå förbi och vinna.

En som inte var med och spelade men som vi fick hälsa och klappa på var Sigge och tyvärr är det kanske sista gången vi träffar honom. Han har magrat en hel del och verkar i det närmaste både blind och döv. Han har tid till veterinären nästa vecka och det verkar som om vi kan förvänta oss det värsta. Lille, söte Sigge! 💔💔

1 kommentar:

Kalla slingor

Så här års är alltid håret så trist och livlöst och det vill till lite professionell hjälp. Dags för slingor, alltså. Så här såg det ut när ...