torsdag 7 april 2022

Testar restauranger

Det har ju hänt en del i restaurangvärlden under pandemin - matställen har försvunnit och andra har tillkommit. Och då måste man ju testa de nya, eller hur? Jeanette och jag (och Anette) har i alla fall bestämt oss för att besöka de nya (och kanske en och annan gammal?) matställena och se vad de går för. Vi började igår med att besiktiga Boca och testa deras pizzor.

Pizzorna där verkar inte ha några fräna namn, typ Finansvalpen eller Oligarkhustruns hämnd, utan den pizzan jag valde stod helt enkelt som Nr 5 (Tomat, Fior di Latte, Prosciutto Crudo, Buffelmozarella, Röd pesto, Ruccola).

 
Men den var stor och god ändå.

 


Själva Boca var litet men snyggt inrett - jag har ju en nästan onaturlig förkärlek för svart-vitrutiga golv och kaklade väggar och här fanns båda.

Jag tänker inte sätta några betyg på ställena vi går till, utan nöjer mig med att bestämma om jag kan tänka mig att gå dit igen eller inte - och till Boca kan jag tänka mig att gå igen. Men inte nästa gång, då blir det en annat hak vi testar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Movement

Jag börjar nästan bli lite orolig. För andra gången i rad valde jag en pastellfärg till naglarna. Förra gången Luxio Marina och idag föll j...