onsdag 28 december 2022

Sista rea-rycket?

Nu när det snart är nyår är det dags att fundera på nyårslöftena. Jag vet inte om jag har lust att avge några nyårslöften i år, faktiskt. Men jag funderar på att ha ett shoppingfritt år fr o m nyårsdagen. 

Med tanke på att både elavtalet går ut 31/12 och jag har ett bostadslån som ska omförhandlas i februari, så behöver jag kanske spara mina shoppingpengar till räkningarna. 

Så jag har bunkrat lite så här de sista skälvande rea-dagarna.

En härligt rosa skinnväska från & Other Stories. Den kostade 450kr, i stället för 890K.

 
Och efter det snart är sommar passade jag även på att klicka hem den här underbara sidenkjolen, även den från & Other Stories, för 520kr, ordinarie pris 1300kr.


Den ska jag nog ha till mina nya, fina Apair-sandaletter från Boozt, som kostade 1179,90kr, nedsatta i flera steg från 2400kr. Snygga, va?
 

Och nu är det alltså meningen att jag inte ska köpa något mer efter årsskiftet, utan använda det jag har. Men... om det dyker upp t ex en Diane von Fürstenberg omlottklänning i sidenjersey för halva priset eller mindre, då är det tillåtet att slå till!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bet Your Brain igen

  Vi spelade tydligen Bet Your Brain hos Irmeli förra året, något som jag verkar ha förträngt. ( Men bloggen ljuger ju aldrig! )   Jag minns...