torsdag 29 februari 2024

Maxi

Efter att ha fått vara utan grillade revbensspjäll jättelänge pga att Ica Maxi flyttade sina grillar till nya stället en hel månad månad innan de öppnade, så kände jag att det fick vara nog.

Så på lunchen idag tänkte jag göra en rusning dit, inhandla mina revben och rusa hem igen - jag beräknade att det skulle ta någon halvtimme, kanske 45 minuter. För trots att de öppnade igår, jag menar det var ju en vanlig torsdag när de flesta människor är på jobbet mitt på dagen, eller hur?

Tyvärr hade jag glömt tre viktiga saker:

1. Pensionärer jobbar inte mitt på dagen

2. Maxi lockade med 5 paket kaffe för 99kr

3. Pensionärer älskar kaffe

Så, varenda pensionär i östra Götaland var på Maxi vi lunchtid idag.

Det verkar som om pensionärer älskar toapapper också, förresten. Det är ju tur att jag inte tänkte köpa det!

Som tur är så verkar de inte älska grillade revbensspjäll, så spjäll fanns det gott om och jag passade på att bunkra lite.

Men sen kom jag fram till kassan...


Det blev ingen snabbräd direkt. Nästan en timme tog det att komma fram till kassan och glassen jag hade köpt för att festa på när jag kom hem fick jag slurpa i mig med sugrör.

Men nu har jag i alla fall revben så jag klarar mig ett tag. Förhoppningsvis återgår det till det normala snart, nu när alla pensionärer har bunkrat med kaffe och toapapper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I stället för picknick

Idag hade Ullis, Anneli och jag bestämt att vi skulle gå till Rhododendron-dalen på lunchen och ta med oss lite sallad att äta där. Men - vä...