torsdag 26 februari 2009

Utmanad!

Jag har blivit utmanad! Det är någonting som vi bloggare gör med (mot?) varandra, tydligen. (Jag måste verkligen skaffa en ”Bloggar för Dummies” - det är en djungel, det här!) Och den som har utmanat mig är givetvis Conny, som är den enda bloggare jag känner. Hittills - jag har hopp om att snart lura in någon annan stackare i fördärvet - Muahahahahah! (elakt filmskurkskratt!)

Här är reglerna: Gå in i mappen Mina bilder eller din egen personliga bildmapp. Gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden.Visa bilden på bloggen och skriv något om den.Invitera sedan sex stycken nya till att vara med på utmaningen.Länka till dem, och låt dem veta att det utmanas.

Så, med inte så lite bävan gick jag in i Mina bilder och började räkna. Sjätte mappen visade sig heta Resa och sjätte bilden var den här:

Den är från november -07 när Brudarna (som i Birger och Brudarna. OBS! internt skämt) slog ner i Bangkok innan vi åkte vidare till Kambodja och Vietnam.

Inte helt optimalt men jag är tacksam att det inte var sjunde mappen osv. Det visade sig vara en skannad bild (mappen heter Skannat, de är ordnade alfabetiskt) av mig från c:a 1979 med permanentat hår!!!! Huvaligen!

Jag känner ju inga andra bloggare än Conny (och det känns lite väl elakt att utmana henne tillbaka. Eller?), så jag behåller min utmaning till dess att jag har stiftat bekantskap med någon annan lättlurad typ. Är det någon som känner sig (ut-)manad innan dess, så för all del, take it, baby!

2 kommentarer:

  1. Är du säkert att du inte fuskade??? mmmm :-)
    Ok då! Jag litar på dig!!
    Fin bild och fin Lisa La Rubia på bilden!
    Det måste vara spännande att åka till Bangkok!!
    Tack för att du gjorde din utmaning!
    /Kram!

    PS Jag vill se din bild med permanentat hår!!Yes!! Snälla!!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med Conny, vill också se bilden med pentat hår! Please jag behöver piggas upp. Bye the way vilken inbiten bloggare du blivit erkänn att du gillar det;)

    SvaraRadera

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...