söndag 1 mars 2009

Förklaring till nästa inlägg

Nu är det ju så att jag går en kurs i DatoranvändningHögskolan i Skövde och det är därför jag har den här bloggen. Det var ju Uppgift 1 att skapa en blogg och nu har vi kommit fram till Uppgift 3 som är att skriva en text på max 300 ord om ett givet ämne och publicera det på bloggen.

(Ärligt talat, jag undrar om inte kursen borde heta Datoranvändning och kreativt skrivande, för det verkar vara en j-dra massa ”Berätta med egna ord…” och ”Skriv en text om…” i alla uppgifter. Alla som känner mig vet ju att Författarkonsten och jag inte direkt är nära vänner – faktum är att vi inte ens hälsar på varandra om vi skulle mötas på stan – och ni anar inte vilket tungt arbete allt detta skapande är!)

I alla fall, så valde jag att skriva om datavirus och deras kusiner eftersom det var det enda ämnet jag hade någon som helst hum om och nästa inlägg är alltså inlämnandet av uppgiften. Så om ni undrar varför jag helt plötsligt verkar ha gripits av en osund passion för datavirus (och ägnar 299 ord åt dem!) så är det för att därtill är jag nödd och tvungen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Två churros skulle gå över gatan

Idag var det sista soppteatern för säsongen. Den hette Två churros skulle gå över gatan och var bra mycket roligare än det låter. Det börjad...