torsdag 16 juli 2009

Vadstena

Hej och välkomna till LaRubias Kulturhörna!

Igår bestämde jag mig för att förbereda mig för min kommande semester genom och smita tidigt från jobbet och ta bussen till Vadstena.

Resan gick ju bra, men jag hann inte vara i Vadstena i mer än en halvtimme (under vilken halvtimme jag i alla fall hann göra ett rea-fynd - en svart chiffongblus för 100 spänn!) förrän det började ösregna!

Då visade det sig att "Stället vid Vättern" (vi vet inte vad det heter egentligen) där jag skulle träffa resten av Kulturfjantarna stänger när det regnar! (???!!!)

Så, i stället åkte vi till Ladugård 206, där - och hör upp nu ordentligt! - de egentligen stängde kl 17 men höll öppet och serverade oss i alla fall när vi kom dit 16:55! Det kan man kalla service!!!

Jag kan varmt rekommendera Boxern Stinas favorittiggarvåffla (med lite extra kräftstjärtar).


Sedan åkte vi till Windsor!

Det var ju det som var själva vitsen med utflykten - att gå på Muntra fruarna i Windsor med Shakespeare på Gräsgården. Rekommenderas - som vanligt!



Så då var sommarens kulturevenemang avklarat! Nu ska jag bara låtsas jobba i två dagar till och sedan blir det en helt annan sorts kultur som gäller i två veckor, företrädesvis på institutioner som IKEA, Ingelsta, Vingåker Factory Outlet osv.

1 kommentar:

  1. Kulturfjantarna var bra. Tur för dig att du inte skrev Kulturtanterna!!

    SvaraRadera

Tji fick vi

Nu när jag inte betyder garanterad undergång för Dolphins så fort jag visar mig på en basketmatch längre, har ödet tydligen hittat ett nytt ...