onsdag 14 oktober 2009

Träningsvecka – Tisdag/Onsdag

Jag fortsätter min träningsprovvecka på Nautilus, så igår tisdag var jag och testade Afro. Det beskrivs på hemsidan som ”Enkel men kraftfull konditionsträning med stora enkla rörelser till trummor. Svett och känsla.” Och svettigt kan jag hålla med om att det var! Som tur var visade det sig att det bara var en halvtimme, annars hade de väl fått bära ut mig efteråt…

Igår var jag lite besviken över att jag inte hade någon träningsvärk efter Pilatesen i måndags men idag, däremot, kan jag trösta mig med att det är lagom smärtsamt att leva.

Egentligen hade jag ju tänkt testa något pass varje dag den här veckan och ikväll tänkte jag först gå på Yoga men sedan kom jag på att jag testade ju faktiskt Yoga i våras och det var ungefär lika kul som att se på när beige färg torkar, så jag tar en vilodag istället.

Imorgon torsdag har jag anmält mig till Bodytoning och på fredag blir det BodyPump, sedan får vi se hur det blir nästa vecka. Jag lever ju på hoppet att jag någon gång ska få jobba inom civilisationens gränser (= Norrköping) och då gäller det ju att ha någonstans att träna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den goda människan i Sezuan

  Den goda människan Sezuan var sista föreställningen för säsongen på abonnemanget och det var inte med höga förväntningar vi förpassade oss...