fredag 23 oktober 2009

Våffeldags!

I går var Maria och jag och test-åt på Smultronställets Café & Våffelmakeri som har öppnat på Sandgatan 1.

Det var väldigt fräscha lokaler och det var knappast något fel på våfflorna heller. Jag beställde en Räkvåffla som var både stor och god. Lite kryddig räkröra och mosad avokado – mums! Tyvärr såg den så god ut och jag var så hungrig att jag kastade mig över den och åt upp den innan jag kom på att jag skulle ta ett kort på den. Så därför blir det inget kort utan ni får gå in där och beställa en egen, så får ni både se och smaka den!

Bara för att ha en bild att lägga in, beställde jag en klassisk våffla med sylt och grädde (och glass!) efteråt – här ser ni den:

Det visade sig vara lite väl mycket och trots att jag lyckades klämma i mig båda våfflorna med lite envishet, hade det räckt gott och väl med bara en våffla. Man blev mätt!

Jag har en sak att anmärka på och det gäller utbudet av te: Det kunde ha varit bättre! Tepåsar (suck!) och bara två sorter som inte var skumma gröna och röda varianter. Men personalen var trevlig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...