fredag 27 november 2009

Duns!

Jag har en bekännelse! Jag pallade inte trycket. Jag har verkligen försökt att stå emot. I över ett år (ett och ett halvt till och med, tror jag!) har jag kämpat mot begäret. ”Aldrig mer!” har jag sagt gång på gång. ”Kom ihåg hur det brukar bli!” Jag har försökt med att sysselsätta mig med en massa saker för att hålla mig kvar på vagnen, men allt har varit förgäves. Idag trillade jag dit igen. Jag är så svaaaaaaag!!!

Jag har alltså köpt en ny dator! Och det bara för att jag ska kunna spela TRU (det är Tomb Raider Underworld för er icke-initierade)!

Senast jag köpte en ny dator (för att kunna spela TRA, alltså Tomb Raider Anniversary!) lovade jag mig själv att det här är sista gången jag köper en dator bara för att kunna spela ett nytt spel med högre systemkrav än den jag hade, men det löftet förvandlades alltså till aska idag.

I och för sig tycker jag nog att jag förtjänar en liiiiten eloge för att jag har stått ut så länge! TRU kom faktiskt ut för ett år sedan och att jag har stått emot så länge är inget annat än rent fantastiskt. Det fanns en tid (för inte så länge sedan i människoår räknat) när jag har haft en ny dator uppackad och ihopskruvad och spelredo minst en vecka innan den senaste versionen av ett spel kommer ut. Och jag har faktiskt, som redan nämnts, verkligen försökt! Jag har tagit till alla knep; decoupage, pralintillverkning, småspel såsom Mahjong, Kungen, Memory osv, för att inte tala om att spela om alla gamla spel men, det är som nikotintuggummin - det duger väl för stunden men inte går det upp mot The Real Thing! Men nu… NUUUUUUUU!!!!... är den tiden förbi. Nu j-lar ska här spelas!

Så… det kan hända att jag inte kommer att ha tid att uppdatera min blogg så mycket en tid framöver. Jag kommer nog dessutom inte att ha så mycket att skriva om; ”Idag spelade jag TRU i fem timmar!”, ”Idag spelade jag bara i fyra timmar!” och ”Idag spelade jag färdigt och började genast om igen!” gör inte så intressanta inlägg, eller hur?

Kanske, kanske… att jag sliter mig från Lara och springer ner på stan efter ett spontant reafynd någon enstaka gång, och då kommer jag givetvis att rapportera om det (om det inte tar för mycket tid från spelandet, vill säga!), och jag måste förstås träna för att orka sitta framför datorn i timmar i sträck, men jag kommer nog att dra ner lite på mina sociala åtaganden en tid framöver.

Så nu vet ni det! Meddelas endast på detta sätt.

P.S. Jag köpte en ny skärm också - 24 tums! :-D

2 kommentarer:

  1. Hejsan computer chic!! Jag trodde du var en shopping chic!!
    Det är lite synd att vi kommer inte att se så mycket här på bloggen... inte så ofta i alla fall!
    Jag får pressa dig lite för att inte glömma skriva!
    kramis.

    SvaraRadera
  2. Härligt! Välkommen tillbaka i fördärvet! :-) Känner mig helt plötsligt inspirerad att ta tag i datorfrågan hemma också.

    SvaraRadera

Tji fick vi

Nu när jag inte betyder garanterad undergång för Dolphins så fort jag visar mig på en basketmatch längre, har ödet tydligen hittat ett nytt ...