lördag 16 januari 2010

Mellanakt

Eftersom det inte har hänt något roligt eller intressant att rapportera om på sista tiden, tänkte jag underhålla (?!) er med lite diversesvammel i stället. Det var länge sedan jag förevisade mina outfits bl a, så här får ni en resumé av den senaste tiden.







Jag känner att jag inte riktigt når upp till min önskade standard i mina outfits när det är så kallt - för tillfället är det viktigare att hålla sig varm än att blända omgivningen! (Vi gamlingar fryser ju så lätt!)

Och då kom jag osökt in på ett köp jag gjorde i mellandagarna! Det var inte på rea och det gick nästan omärkt förbi, det är först på senare tid jag har upptäckt vilket fynd det faktiskt var.

Eftersom jag tillbringade nästan hela julhelgen med att skrapa is och snö från bilrutorna, upptäckte jag att, trots att jag hade tjocka, ordentliga handskar, alltid frös om fingrarna och framförallt om lillfingrarna. Så jag rusade in i någon affär (jag tror det var Accent) och köpte lite hastigt de här tumvantarna för 99 spänn!



Jag är så oerhört nöjd med dem så det är inte klokt! Jag fryser inte ett dugg om händerna längre! Visserligen är det praktiskt taget omöjligt att göra någonting med dem på sig, man blir väldigt fumlig och klumpig men det problemet har jag löst väldigt fiffigt om jag får säga det själv. Jag har nämligen ett par (ganska) tunna skinnhandskar inuti vantarna, så när jag ska slå portkoder, plocka upp busskortet ur fickan, knäppa eller knäppa upp knappar, ta fram plånboken ur väskan osv osv, då tar jag bara ut handen med skinnhandsken på ur vanten och kan då utföra nästan alla finmotoriska små finesser utan att behöva vara helt barhänt! Är inte det det fiffigaste, är det inte det, va, va?

1 kommentar:

  1. Hej!
    Kul och se att du tog fram Signe igen :) Jag gillade outfiten med den rosa toppen bäst då det är kul och brytta med lite färg. Som jag ser det är du precis som jag också inne i en gråfärg period. Men det är nog pga att grå passar med ALLT.
    Det var verkligen fiffigt det där med att ha handskarna inuti vantarna. Ska nog gå köpa mig ett par handskar jag med :)
    /Eva

    SvaraRadera

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...