tisdag 5 januari 2010

Nytt år, nya fynd!

Igår kväll läste jag ut en bok och upptäckte till min fasa att jag inte hade någon ny bok att börja på, så i morse bestämde jag mig för att gå ut i fimbulvintern och köpa en ny. Eftersom jag tänkte ligga lågt med shoppandet några dagar hade jag planerat det noga; en rask promenad ner till stan, en blitz-räd mot Anderssons bokhandel och en rask promenad hem.

Döm då om min förvåning när jag helt plötsligt upptäckte att jag befann mig inne på MQ, med en massa kläder i famnen, på väg till provrummet med bestämda steg! När jag ändå var där så var det lika bra att prova lite, så det blev några fynd.


Vit blus från Esprit, 149:- (halva priset)


Svart sammetskjol, Paris, Kate & I, 199:- och Blus från STOCKH LM, 199:- (båda halva priset)

Både den vita Esprit-blusen och den svarta sammetskjolen ledde till en stunds vånda där i provhytten. Jag hade ju (som vanligt!) tagit med mig flera storlekar in, i det här fallet både 40 och 42 och när jag provade båda plaggen i 40 visade det sig att de satt perfekt! Förr om åren hade jag raskt gått ut och köpt 38 i båda, fast övertygad om att jag snart skulle gå ner en storlek, men... Den här gången bestämde jag mig, efter en ångestladdad överläggning med mig själv, att faktiskt köpa 42:orna! ”För att de kändes lite bekvämare”! (!?!) Så blev det! Och nu är det officiellt: Jag är gammal!!!

1 kommentar:

  1. Vilken överraskning att du hittade nåt!! hihi
    Fina grejer och fina priser!
    Vad då gammal??
    Näää... mogna är vi!!
    Ses imorgon. Kram.

    SvaraRadera

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...