lördag 10 april 2010

Uppdatering

Det blir ett sådant gnäll på vissa när jag inte rapporterar om allt jag gör, så jag kör en snabb resumé av den senaste tiden.

Mina inplanerade projekt var (är!) att fixa i lägenheten (jag har en låååång lista!), framförallt att rensa ut allt som ”lagts åt sidan för ev senare behov” (gör ni också så?) men även att fixa till lite nya fräscha detaljer så det känns lite säsongsnytt. Jakten på gardiner går oförtröttat vidare och jag tänker fortfarande måla om i sovrummet – någon gång!

Det började bra: jag hittade ett par söta små ljushållare på Indiska för 49kr/st – inget reafynd precis men billigt ändå.


Jag hittade även en kitschig buddha-lampa med vinröd skärm som jag tyckte skulle passa bra i sovrummet och ge det den där rätta maison de plaisir-känslan ett sovrum ska ha men den får vänta tills nästa månad. Jag råkade nämligen ut för, ska vi kalla det ”oförutsedda pekuniära transaktioner av reducerad karaktär”, d v s jag råkade gå förbi Boutique Siddharta på vägen till en ansiktsbehandling och upptäckte att de hade utförsäljning på en massa grejer.

Så jag passade på att reafynda lite inför sommaren.


Söt långärmad t-shirt med guldknappar och krage från Faust (säger mig faktiskt ingenting, är jag rädd!), har kostat 1275kr, jag betalade 300kr.



Ytterligare en Faust, har kostat 1050kr, även den betalade jag 300kr för.



En långärmad topp från Passport, har kostat 999kr, kostade mig 300kr



En topp från Lerros (vet jag inte heller vad det är!), kostade 100kr i stället för 199kr.


Så nu får det gärna bli lite mera somrigt snart!

För övrigt har senaste veckan varit upptagen av urtråkiga möten och betydligt roligare spelkvällar och After Work. Dessutom har jag ev ett nytt projekt på gång – få se vad det blir av det!

Nej, nu har jag inte tid med er längre, snart ska jag till Skandiateatern och se Omaka par. Kanske blir det mer om det senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...