tisdag 21 september 2010

Tradera

Det är ju så att jag har upptäckt Tradera! Eller återupptäckt Tradera, ska jag väl säga, eftersom mina inloggningsuppgifter visade sig vara från 2001! (Det tog ett tag att komma ihåg lösenordet jag hade då!)

Men, i alla fall, nu när jag har återupptäckt det har jag även återupptäckt hur roligt det är. Egentligen gick jag in där för någon månad sedan för att söka efter något – jag har glömt vad – som jag visserligen inte hittade men jag hittade en hel del annat i stället. Jag hade många lyckliga stunder med mina budgivningar innan jag däckades av min förkylning och jag tänker snart komma igång med det igen. Hittills har jag bl a köpt en jättesöt vas...


Den kostade 149+37

...och en trevlig liten skinnväska...


121+40

(Nu börjar jag snart faktiskt fundera på om jag inte har alla svarta väskor jag behöver. Jag får välja en annan färg nästa gång!)

...och idag fick jag hem mina fina Whyredboots.


510+47

Dessutom har jag faktiskt fått ett omdöme av en av säljarna: Jag är en ”mycket trevlig köpare som rekommenderas varmt” - det ni!

Nu ska jag ju snart åka bort någon vecka men när jag kommit hem ska jag nog börja leka på Tradera på allvar.

Vi får se om jag t o m uppgraderar mig till säljare någon gång i framtiden (till Myrornas och Erikshjälpens stora förlust) men än så länge nöjer jag mig att köpa.

Och – jag har just fått mail från Auktionsverket att de också har börjat med webbauktioner. Jag får nog gå ner på halvtid!

1 kommentar:

  1. Vad kul att du återupptäckt Tradera! Hoppas du hittar fler fina fynd och snart också kommer igång med säljandet också!

    Hälsningar Urban på Tradera

    SvaraRadera

Valutbildning

Eftersom jag har anmält mig att jobba som röstmottagare i EU-valet, så blev jag kallad till ett utbildningstillfälle. Det var lite svårt att...