söndag 4 september 2011

Dalhalla

Nu i helgen var jag i Dalarna och roade mig! Efter en tre timmars tågresa, där vi stannade vid varenda tall och mjölkpall på vägen, kom vi fram till Borlänge och sedan var det ytterligare en timmes bilresa till målet - Dalhalla! Det var minst sagt mäktigt!




Vi hade väldigt bra platser i mitten på bänk 7!
Temat för kvällen var tydligen F - Falkman, Fång, FORK och Fyrverkeri. Loa Falkman är ju alltid bra, Åsa Fång sjöng oerhört bra och gjorde ett underbart Edith Piaf-medley men den stora överraskningen var den finska a capella-gruppen FORK! Alltså smaka på det. Finsk a capella! Finsk a capella! Hur bra kan det vara egentligen? Men det visade sig vara kanon! Jag hade ingen aning om att man kunde göra så mycket med röster!

Alla i publiken fick var sitt stearinljus att tända under konserten. Vackert!
Fyrverkeriet (till tonerna av temat till Superman!) gick inte heller av för hackor!


Vi bodde fint hos Solveig i Borlänge och idag (söndag) gick vi en sväng för att ta pulsen på stan.
Det var tydligen Barnens dag, som firas ordentligt i Borlänge med musikkårer (jag älskar sån't!) och ett barntåg.

Hela dagen spanade Anette efter alla ligister hon har hört finns i Borlänge. Det närmaste vi hittade var den här lilla knähöga piraten.
Vilken söt liten pirat!


Efter en väldigt god lunch på ett vegetariskt café i den lilla hantverksbyn (tre hus) satte vi oss i bilen och styrde kosan hemåt. Det tog fyra timmar!
Och imorgon är det jobb-dag igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...