tisdag 15 november 2011

Inflyttningsdatum

Nu har jag fått inflyttningsdatum och -tid! Det är ju visserligen inte förrän slutet av februari men jag blev genast så stressad! Herregud, allt som jag måste fixa med: boka flyttfirma, beställa flyttstädning, rensa, rensa, rensa, packa, skicka iväg till Myrorna, skicka iväg till Återvinningen, för att inte tala om alla grejer jag måste köpa: soffa, köksbord, TV-bänk, kristallkrona, bokhyllor, klädhästar mm. Jag blir alldeles matt! Och allting måste ju klaffa, jag måste hitta en ny soffa innan jag skickar iväg de gamla annars kanske jag måste ligga på golvet och somna framför TVn i flera veckor! Och värst av allt – jag måste fixa allting utan att egentligen ha en aning om hur lägenheten kommer att se ut. Det kanske blir helt fel!

En liten tröst är att flyttdagen visade sig vara en fredag (och jag har redan skickat en ansökan om flyttledigt till chefen!). Då har jag i alla fall hela åtföljande helg på mig att pyssla omkring och packa upp. Men ändå... åh, vad stressigt! Jag hinner inte skriva nu – måste rensaaaa!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...