söndag 13 november 2011

Hopplöst

Nu har jag gett upp hoppet om att någonsin förvandlas till någon som kan svänga ihop en röda mattan-outfit till Heidi Klum på en halv dag och med en budget $200 (eller ens lägga upp ett par byxor själv), så jag har bestämt mig för att göra mig av med alla mina sy-grejer. Jag kommer ju att behöva alla förvaringsutrymmen jag kan lägga beslag på när jag flyttar till min nya lägenhet och då är det ju onödigt att ett helt skåp upptas av en massa saker som jag (antagligen) aldrig kommer att använda.
 
Jag behåller bara en symaskin, en nåldyna och fem trådrullar - svart, vit, blå, röd och gul, det borde täcka en hel del – till akut-utryckningar och resten har jag lyckats övertala Sandra att överta vårdnaden av.

Jag lyckades också få henne att gå med på att överta min overlock-maskin, så att den inte försvinner från familjen, så att säga. Om nu lusten att sy skulle bli överväldigande någon gång i framtiden, vet jag ju vart jag ska vända mig för att få låna grejerna, eller hur!

2 kommentarer:

  1. Det låter som en smart idé!
    Vad mer ska du bli av? Glöm inte mig ;)

    Vi ses snart!
    kram

    SvaraRadera
  2. Åh, det blir nog en hel del - jag har ju fyra månader på mig att rensa ut riktigt ordentligt. Jag kanske skulle ha en bloppis! :-)

    SvaraRadera

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...