onsdag 23 september 2015

Frankenstein

Eftersom jag lite orutinerat hade lyckats boka in en London-resa på vår ordinarie teaterdag, så var jag tvungen att byta till idag. Iofs var de andra tvungna att byta också, eftersom den ordinarie föreställningen blev inställd, så jag slapp gå ensam i alla fall!

Det var en ganska annorlunda Frankenstein, inte den historien man känner till, men som pjäs riktigt sevärd - bra, om än lite mörk, story (faktum är att originalet är ännu mörkare), som vanligt utmärkta skådespelarinsatser, snygg scenografi och otroligt duktiga musiker. Tyvärr förde knappast musikinslagen handlingen framåt i någon större utsträckning - i vissa fall tvärtom - och Anders "Moneybrother" Wendin visade sig tyvärr inte ha mycket till scenpersonlighet, stackarn, även om han kämpade på tappert. Dessutom blir jag lite trött på att man ibland kan höra skämten komma flera minuter i förväg - men överlag tyckte jag det var bra.


Och räkmackan i pausen var också god! :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skymningsmusik

Tyvärr var det lite manfall pga sjukdom på gårdagens 1800 hos oss, så Maria och jag fick hålla ställningarna själva. Vi inledde med lite god...