onsdag 23 september 2015

Ibland vet man inte vad man har...

Det tar längre för vissa... Mig t ex. Förra året på Guldknappen (alltså för mer än ett år sedan!) fick vi nånting som heter Botanical Care Mist från Yves Rocher i våra goodie-bags, den ser ut så här:


Ingenstans står det vad det är mer än att det är en kropps- och inte en ansiktsprodukt och eftersom jag inte har vetat riktigt hur jag ska använda den har den alltså i över ett år stått längst bak i badrumsskåpet, bortglömd och oälskad, fram tills för några veckor sen när jag helt plötsligt hittade den när jag letade efter något annat och lite tankspritt sprutade på mig lite på ovansidan av handen. Och blev alldeles till mig över resultatet! Det är någon slags fuktgivande produkt (jag kan inte säga kräm eftersom den nästan är som vatten) och den är fantastisk! Och nu har jag använt den på hela kroppen och till och med mina torra armbågar blir babystjärtlena och där har jag nog tidigare testat mer eller mindre varenda fuktkräm som någonsin har tillverkats utan resultat. Och den sugs in i huden med en gång och lämnar inga klibbiga hinnor efter sig. Nu måste jag genast rusa till Yves Rocher och bunkra upp ordentligt innan de slutar tillverka den eller nåt lika dumt (Hoppas verkligen att de inte redan har det!).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Frusen födelsedag

Jag har så mycket att göra just nu att jag inte ens hinner rapportera om det! Men igår lyckades jag ta en paus för att fira Maries födelseda...