lördag 29 april 2017

Hyllat

Äntligen har jag fått upp mina hyllor som har stått bakom trappan och dammat hur länge som helst!

Som vanligt glömde jag att ta en före-bild men jag hittade en gammal bild (som egentligen handlade om soffbordet men ändå...)


Det krångliga med att nu helt plötsligt ha gipsväggar efter att ha levt hela livet med stenväggar är att man måste ha såna där j-la mollyskruvar så fort man ska sätta upp något. (Och jag tyckte det var besvärligt att alltid vara tvungen att ha slagborr förut!) Men man hade ju varit duktig och inhandlat ett gäng skruvar.


Själva borrandet var ju rena barnleken jämfört med stenväggar men sen kom det krångliga med den där molly-mofräsen. Där fick jag be om hjälp av starkare nypor än mina.


De kom upp i alla fall till slut men då var de ju i fel färg, så riktigt färdigt var det inte.


Lite målande framför TV:n och sen...


...var det färdigt! Egentligen ville jag ha den vänstra hyllan lite högre men kom på att då skulle jag ju aldrig nå upp till den utan skylift, så därför fick den flytta ner en bit. Dessutom har jag inte bestämt definitivt vad som ska stå på hyllorna än, så prydnadssakerna är än så länge preliminära. Det krävs lite planering eftersom hyllorna bara klarar max fem kilo på gipsvägg (!).


Men det får bli en annan dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...