lördag 22 juli 2017

Dark Havanna


Ända sen mina då relativt nyinköpta solglasögon förolyckades när jag cyklade omkull i september, har jag letat efter ett par nya solisar jag gillar för att ersätta dem. Jag har köpt två par billiga brillor, ett par från Åhléns och ett par från Ellos, men inte blivit nöjd. De billiga glasögonen klarar inte övergången mellan solsken och skugga, blir lätt kladdiga och är svåra att rengöra och sitter inte bra, så jag har letat efter lite mer kvalitet. Tyvärr kostar ju kvalitet så när jag hittade Ray-bans Dark Havanna och blev jätteförtjust i dem, visade det sig att de kostar omkring 1400kr till ordinarie pris.

Men jag surfade omkring lite på nätet och hittade ett tyskt företag, Edel-Optics, som sålde dem för 879kr och dessutom skickar dem fraktfritt till Sverige, så jag beställde ett par därifrån. Inte nog med att frakten var gratis, de tog bara två dagar för dem att ta sig hit!

Så nu har jag fått mina nya solisar och de är precis så bra som jag visste att de skulle vara!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I stället för picknick

Idag hade Ullis, Anneli och jag bestämt att vi skulle gå till Rhododendron-dalen på lunchen och ta med oss lite sallad att äta där. Men - vä...