fredag 31 augusti 2018

Mjuk kulturupptakt


Nu är det snart dags för Kulturhösten att börja och igår kväll mjukstartade SON lite med Musik i sommarkväll tillsammans med Vadstena-akademin. De ger en konsert varje år i slutet av augusti men jag har inte kommit iväg på den förr om åren eftersom konserten alltid har legat dagen för Guldknappen - som jag ju prioriterade då. Men nu är Guldknappen borta (åtminstone flyttad till oktober) och Musik i sommarkväll dessutom flyttad till en torsdag, så självklart kunde jag inte missa det! (Det var dessutom fri entré...)


Själva musiken och solisterna var ju naturligtvis utmärkta men det var lite för mycket prat, en ledamot från VA:s styrelse läste långa stycken - det mesta hämtat direkt från programmet - mellan i stort sett varje programpunkt och det drog ut en del på tiden. Konserten skulle ha varat en timme och tjugo minuter men det drog över med 25 minuter p g a pratet. Musikaliskt var det dock en trevlig mjukstart på kulturhösten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...