söndag 30 september 2018

Kulturnatten 2018


Årets kulturnatt! Som vanligt var vädret inte det bästa och jag kände mig lite halvdassig, så jag bestämde mig för att ta det lugnt. Jag hade två programpunkter jag var intresserad av: Teater Impuls, kl 16 och Opera Sing-a-long, kl 18. Maria och jag begav oss av till Teater Impuls i vad vi tyckte var god tid men det visade det sig inte vara, för när vi kom dit var det fullt. Typiskt!

Eftersom vi hade lite tid att slå ihjäl innan opera sing-a-longen, så gick vi och tittade lite i butiker i stället. Det visade sig bli dyrt för oss båda, framförallt mig, men mer om det senare.

När vi kom ut ur den sista butiken spöregnade det, så vi försökte ta oss in på Hörsalen för Körmaraton men det var naturligtvis fullt där också! För att inte riskera att det blev fullt i Louis DeGeer också, så gick vi dit direkt i stället. Och vi lyckades få de bästa platserna i salongen!


Vissa av styckena var väldigt svårsjungna, i alla fall för mig som är tondöv, men det var en trevlig timme i alla fall. Och tur att vi lyckades ta oss in nånstans! Efteråt kände vi båda två att vi var nöjda med Kulturnatten och jag åkte hem och tog en kopp te i soffan istället.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...