onsdag 11 september 2019

Studiebesök i nya Studenthuset


Idag var vi på möte i det nya Studenthuset (det borde kanske heta Hiskliga Huset). Som vanligt i Grannbyn smäller man gärna upp ett högt hus mitt ute på slätta med bara låga hus runtomkring så att det verkligen syns! Men jag har blivit varnad för att uttala mig alltför negativt om det - det lär vara någon kollegas dotter som har ritat det. (Någon kollegas treåriga dotter då, förmodar jag.)

Men trots att det inte direkt förgyller omgivningen utifrån, så var det faktiskt riktigt fint på insidan.


Och studenterna verkar ju gilla det och det är väl huvudsaken.


Det är även ett väldigt "ungdomligt" och "modernt" hus, vilket innebär att ingen över 35 klarar av att vara där särskilt länge. Vårt möte t ex var i trappan mellan plan 2 och 3. På allvar, vi fick sitta på trappsteg utan ryggstöd, armstöd eller stöd för laptops/anteckningsblock - och detta i två timmar! Min rygg sade upp sig efter de första 20 minuterna och det kommer nog att krävas en massa stretch, yoga och massage innan vi är kontanta igen.

Men lunchen var god. ÖstgötaKök driver den nya restaurangen och där fanns det en hel del gott att välja på. Och efter att vi gamlingar hade listat ut självbetjäningssystemet utan att skämma ut oss alltför mycket, fick vi ta med oss våra tallrikar och sätta oss och äta i trappan igen. Det visade sig nämligen att det inte finns tillräckligt med bord, så man får sätta sig där det finns plats!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aprilbalkong

Kanske är det för att man är hemma så mycket (typ hela tiden) numera men i år riktigt kliar det i mig att få pyssla på balkongen. Jag har ju...