tisdag 21 januari 2020

Sista fynden?

Jag vet inte om det beror på mig men jag tycker inte att jag har hittat så mycket på mellandags-/ januarirean i år. Jag kanske har förlorat min rea-mojo...

I alla fall - min Dagmar Fortuna-samling har ju saknat en röd kofta och det har visat sig stört omöjligt att hitta en i min storlek så nu har jag gett upp. Istället har jag investerat i en Dagmar Bea.


Den kostade ursprungligen 2995kr men var nedsatt till 1797kr. Så dök det upp ytterligare en rabattkod och då slutade den på 1204kr, vilket får anses som riktigt skapligt. Jag är ju mycket för hållbart mode så när jag har haft den här i 10 år så har den egentligen bara kostat 120,40kr/år.


Även Wakaku har haft rea och jag kunde äntligen klicka hem blusen Shanon från By Malene Birger som jag har suktat efter ett tag. Den var nedsatt med 60% från 1999kr till 800kr. Samma sak där = 80kr/år.


Men nu är det tveksamt om jag hittar något mer jag vill ha på rean. Jag kanske ska börja med något nytt, t ex handla till ordinarie pris? Ska tänka på saken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Cykeltur i värmen

Att ge mig ut att cykla 7 kilometer i 30 graders värme var kanske inte den bästa idén jag har haft men jag gjorde det i alla fall. Faktum ä...