tisdag 25 februari 2020

Tidens tecken


En sån här tråkig och snöblaskig kväll var det riktigt mysigt att få sitta i ett varmt och torrt teatercafé och lyssna på Kjell Höglunds låtar, framförda av Martin Waerme och Axel Tegnered.

Det är en föreställning som egentligen ska framföras ihop med soppa på en lunch men eftersom jag inte kunde komma ifrån på lunchföreställningarna så blev det en kvällsföreställning i stället. Det blev ingen soppa eftersom det inte var lunch men vi fick i oss lite mat på Broadway innan och tog lite fika till föreställningen i stället.


Jag hade absolut inga förväntningar! Jag har inget som helst förhållande till Kjell Höglund och var inställd på att jag inte skulle känna igen några låtar men blev förvånad över att jag faktiskt kände igen en hel del.

Det är ingen musik jag skulle lyssna på hemma eller ens på radio, tror jag, men så här - lite intimt på en liten scen med duktiga musiker - var det riktigt bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...