måndag 27 april 2020

Bunkrar

Nu när jag har varit hemma så mycket så har jag haft gott om tid att rensa i garderoben. Den här gången har jag varit riktigt tuff och rensat ut saker som jag tidigare har sparat på av sentimentala skäl och hopp om att jag ska komma i dem "när jag har gått ner X kilon". Konstigt nog verkar det trots detta inte glesare på stängerna eller i hyllorna - undrar varför?

I lördags tänkte jag stödshoppa lite på Boutique Fideli och hade spanat in dels en sidenblus och ett par sneakers som det var 30% på. Men det stöp på att blusen var för liten och skorna för stora, så mitt stöd fick bli rent teoretiskt. Det var dessutom massor med kunder i butiken (och inte hölls några direkta avstånd, heller) så jag fick raskt gå därifrån och i stället gick jag vidare till Masai.

Där fanns det kläder i min storlek - även om storlekarna som vanligt varierade mellan M och XXL. Det var nu 70% på allting så jag passade på att bunkra lite.

Leggings i färg "Chili" - 255kr (ord 849kr)

Leomönstrade byxor/leggings med revär - 270kr (ord 899kr)

Orange kofta/jacka i bouclé 345kr (ord 1149kr)

Rosa mjukisbyxor med revär - 240kr (ord 799kr)
Jag räknade ut att rabatten blev lite drygt 2500kr mot ordinarie pris - sånt värmer i hjärtat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Cykeltur i värmen

Att ge mig ut att cykla 7 kilometer i 30 graders värme var kanske inte den bästa idén jag har haft men jag gjorde det i alla fall. Faktum ä...