måndag 3 augusti 2020

Lindö äventyrsgolf

Sista semesterveckan inleddes med lite minigolf. Det var den nya "äventyrsgolfbanan" i Lindö som invigdes (av oss), fast så mycket äventyr vet jag inte om jag tyckte den var.


Banorna var urlätta - förutom bana 12, där man kunde välja mellan svår och lätt bana...


...och bana 14, där man också kunde välja den svåra vägen (till vänster) eller den lätta (till höger). Jag testade den svåra en gång men sen kom jag på att det nog skulle bli en säker 7:a om jag skulle slå alla mina slag på den så då bytte jag till den lätta vägen.


Bana 17 var lite farlig för mig. Det syns inte på bilden men det blåste så kraftigt och flaggan fladdrade så vilt att blodvite nästan uppstod. Men jag lyckades klara mig oskadd därifrån i alla fall.


Efteråt hade vi förtjänat var sin glass och åt den från Hamnkrogens altan med fin utsikt över Bråviken. Dit ska vi återkomma för lunch framöver när Ullis, Anneli och jag har börjat jobba igen efter semestern.


Och jag fick med mig en ask med godsaker från Annelis trädgård hem. Körsbärstomater, persilja och chilli. Tomaterna har jag smakat och de var jättegoda men chillin var stark, sade Anneli, så den ska jag nog blanda ut i någon gryta eller sås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

April-väder

Snacka om aprilväder! För två dagar sen kändes det så vårligt att jag tog den här bilden på väg till jobbet. Idag ser det ut så här: Tack oc...