fredag 24 februari 2023

Bottennapp

Från Toppen till Botten på 36 timmar. I onsdags såg vi utmärkta Minnesstunden och igår det totala bottennappet Larm. Blint seende. Blinda ser! Bara affischen gör ju att man bara vill vända om och springa därifrån.

 
Men dumma som vi var, gick vi in i salongen och ångrade oss så fort det började.

 
En kort sammanfattning av "pjäsen": kör-harang, ord, ord, skrik, Jesus, svammel, kör-harang, ord, ord, vrål, Jesus, ord, svammel, film från slakteri, kör-harang, skrik, svammel, kör-harang, kör-harang, applådtack.

T o m Lupinerna halkade ner från förstaplatsen på min Sämsta pjäs jag någonsin sett-lista - och det säger väl allt!

 
Jag fick lite hopp där några sekunder, när scenen (och halva salongen) fylldes av rök och tänkte att om brandlarmet går måste vi evakuera salongen och då kan jag passa på att smita! Men de hade säkert stängt av rök-detektorn. Och låst dörrarna. De hade ju redan sett till att man inte kunde smita under pausen genom att inte ha någon paus.

Det känns som om jag skulle vilja begära skadestånd för att de har stulit två timmar av mitt liv.

Som tur är träffades vi innan föreställningen för lite AW på Vila. Så man har några positiva minnen från gårdagskvällen.

 
T o m vädret var roligare än Larm. Blint seende. Blinda ser! och då var det snöblandat regn hela dagen! (Jag förvandlades till Lisa Lockig redan på väg till jobbet. Tur att man har reservplattången där!)

Och gulasch-soppan på Vila var perfekt i busvädret - mustig och god. Synd bara att den inte var full av valium, så man hade kunnat vara medvetslös under föreställningen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

I stället för picknick

Idag hade Ullis, Anneli och jag bestämt att vi skulle gå till Rhododendron-dalen på lunchen och ta med oss lite sallad att äta där. Men - vä...