Vi gillar ju att bli bortskämda med god mat på Kungsgårds restaurangskola och idag på lunchen var det dags igen. Denna gång var det ettorna som bjöd på Afternoon Tea. Tredje Afternoon Tea på två månader för mig (och Maria) men det får man ta.😉
Man improviserade lite, så det var club sandwich, toast skagen och västerbottenpaj i stället för snittar - men det funkar för mig.
Efter det fick man ett varsitt scone med färskost, kvittenmarmelad och (gissningsvis) äppelchutney.
De andra hade lite problem med chutneyn men en annan är ju uppfödd på sånt, så jag tyckte inte det var konstigt.
Sedan kom efterrätterna!
De var väldigt färggranna att se på.
Det största problemet var vilken man skulle börja med - för att ha det godaste kvar till sist.
Jag hade trott att brownien skulle vara godast och tänkte spara den till sist. Som tur var började Anneli med den och tyckte den var lite torr och tråkig, vilket gjorde att vi andra raskt ändrade om ordningen. Godast var - lite förvånande - muffinsen, som var fluffig och fylld med äpple-kompott.
Härnäst blir det julbord i december och så har vi redan börjat boka in luncher nästa termin!









Inga kommentarer:
Skicka en kommentar