torsdag 26 februari 2009

Nässköljning – bläh!

Är man desperat så är man!

Jag har gått omkring med nästäppa och bihålevärk i en vecka och innan jag försöker ta mig förbi de eldsprutande drakarna som vaktar läkartiderna på vårdcentralen, bestämde jag mig för att ta till en sista desperat åtgärd.

Det verkar ju vara inne nu med nässköljningar, det tjatas om det på jobbet, pratas om det på TV och dessutom var det en artikel i Extra om det i veckan. Eftersom jag alltid har en tendens att utveckla bihåleinflammation i tid och otid, så bestämde jag mig för att testa. Ni kan kolla länkarna här nedan för att se hur det ser ut och går till och jag kan bekräfta att det är precis lika obehagligt och äckligt som det ser ut.

http://www.yoga.se/artiklar/alla_nummer_av_bindu/bindu_1/naesskoeljning_neti
http://webhalsa.com/product_info.php/products_id/309

Resultatet då? Jaa, jag vet inte riktigt. Jag har varit uppe en gång i timmen för att snyta mig hela natten, så någonting verkar ha lossnat. Kanske att jag även känner att trycket i bihålorna har släppt en aning. Men det kan även vara så att det var på väg att lossna i alla fall. Enligt reklamen ska ju hela livet förändras efter en nässköljning, så jag avvaktar nog ett par veckor innan jag börjar rekommendera det till höger och vänster.

1 kommentar:

  1. Låter inget trevligt men hjälper det så vore det ju bra. Utför du bronksköljning också? Skulle behöve rensa bronkerna hostar men inget lossnar, det bara rosslar och täpper till mer och mer. Försöker sitta uppe så att det inte vandrar ner i lungorna. Stackars mig;)

    SvaraRadera

Event på Akademikliniken

  Jag har många gånger gått förbi Akademikliniken och funderat på om jag inte borde gå in och se vad de kan göra för mig. Det finns ju en up...